Вітаємо!

Дорога наша Людмило Степанівно!
Вітаємо Вас із ювілеєм, із радісним і святковим днем у Вашому житті! Бажаємо невичерпного здоров′я, жіночого щастя, удачі, успіхів, здійснення мрій і всього найкращого, чого тільки можна побажати рідній людині.
Ви не просто учитель, завуч, для нас Ви в першу чергу розумна й мудра подруга, порадниця. Ви зразкова дружина, мама й бабуся, невимовною насолодою є слухати розповіді про витівки Ваших кмітливих і винахідливих внучат. Сміємося разом з Вами з домашнього улюбленця. А як інколи розуміємо, скільки всього несказаного можна прочитати по одній лиш інтонації у ваших коронних «Дівчата!» або «Чуєш, Миколаївна, чуєш». Ви джерело оптимізму й віри в завтрашній день, Ви наш пунктуальний і мегавідповідальний енерджайзер.
Тож нехай у Вашому житті надалі все буде гладко й рівно, щоб у результаті будь-яких дій завжди були у виграші й отримували плюс, щоб розклад підкорювався з першого разу без «дверей» і з «вікнами» на чашку кави, і щоб на Вас теж врешті написали заміну у зв′язку з подорожжю на омріяний курорт.
Сення свята адзначаем
I вам вершы прысвячаем!
Хочам ми зрабіць прызнанне:
Ви — візерунок для пераймання.
Няхай здзяйсняюцца ўсе надзеі,
Расце павага, вопыт на вачах,
У жыцці здараюцца цудоўныя падзеі,
І будзе доўгім твій жаночы шлях!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *