Семінар вчителів іноземних мов

Зустрітися з колегами та однодумцями – це завжди приємно. Саме така зустріч – семінар вчителів іноземних мов організована колегами СШІТ № 2, відбулася 5 грудня цього року. День був насичений і цікавий. Особливою родзинкою стало місце проведення – молодіжний простір Chill Оut. На початку роботи семінару головний спеціаліст служби у справах дітей, молоді та спорту Оксана Черв’якова розповіла про створення цього молодіжного центру.
Психолог Ольга Котюн звернула увагу на створення доброзичливих стосунків при спілкуванні з учнями, їх батьками та у родинному колі.
Цікавою була зустріч з волонтером Корпусу Миру США в Україні Маєю Вантіл, яка розповіла про шляхи удосконалення співпраці з шкільними колективами, зокрема з учителями іноземної мови. Запропоновані волонтером інтерактивні ігри викликали неабиякий інтерес у педагогів і можуть бути використані при проведенні уроків та позакласних заходів.
Учитель СШІТ № 2 Наталія Назаренко провела тренінги «Робота з учнями по вивченню нових лексичних одиниць» та «Розвиток читацької компетентності школярів». Вчителі обговорили етапи введення лексичних одиниць на уроці, як готувати учнів до сприйняття різних текстів, визначили ефективні читацькі стратегії, проаналізували досвід іноземних вчителів та порівняли найбільш ефективні методи і прийоми для розвитку навичок читання з власного педагогічного досвіду. Вчителі іноземних мов мали змогу позмагатися у знанні сучасних професійних термінів.
Висловлюємо щиру подяку Оксані Черв’яковій за надану можливість провести семінар на базі молодіжного простору Chill Оut та створення теплої, затишної атмосфери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *