Форум учасників пілотного експерименту Нової української школи «Агенти змін»

28 листопада у Києві на «НСК “Олімпійський» проходив Форум учасників пілотного експерименту Нової української школи «Агенти змін», який зібрав учителів з усієї країни. Участь у цьому заході взяла й делегація із Золотоноші – представники СШІТ № 2 та гімназії ім. С.Д. Скляренка, які вже третій рік поспіль впроваджують пілот НУШ.
На зустрічі говорили про важливість командної роботи в проєктному експерименті, про досягнення та виклики пілоту НУШ, про систему оцінювання, різні підходи до інтеграції та нові ідеї для освітнього середовища, професійний розвиток учителів та педагогіку партнерства.
Учасників Форуму вітали міністр освіти Ганна Новосад та посол Фінляндії в Україні Пяйві Лайне. Про діяльнісний підхід у навчанні говорили представники Австралійського центру освітніх досліджень Патрісія Кастанхейра та Рейчел Паркер. Учасникам Форуму була запропонована цікава робота в різних секціях.
Лейтмотивом зустрічі звучали слова Джона Кеннеді: «Зміни – закон життя, і ті, хто дивитися тільки в минуле або тільки у сьогодення, безперечно, пропустять майбутнє».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *